Kolumne

Vlada ne neha in ne neha težiti s to antikoronsko aplikacijo. Naj razložijo.

24.10.2020 / 06:10 Komentiraj
Želim si, da bi nam sam Janša dopovedal, zakaj bi bilo dobro, če bi si #OstaniZdrav naložila in uporabljala cela Slovenija.

Vlada ne neha in ne neha težiti z aplikacijo #OstaniZdrav. Tudi privrženci vlade nas na vsakem vogalu družbenih omrežij dregajo s komolci in nam prigovarjajo, naj si jo državotvorno downloadamo.

Iz njihovih moledujoče agresivnih pozivov, naj jo uporabljamo, lahko sklepam, da verjamejo, da nas bo rešila zanesljive korona pogube — ali vsaj odpravila pandemične nevšečnosti. 

Razumem pa tega ne. Ker ne vem, čému točno ta app služi. Ker tega še niso povedali, sam pa tega ne morem in ne znam ugotoviti.

Po mojem je samo v eni taki frustrirani in filistrski pomanjševalnici à la Slovenija možno, da nek brezvezen, četudi potencialno koristen health app postane vprašanje državljanske drže in vesti.

53 dni

Da ne bo pomote: app imam na telefonu že od 1. septembra in od takrat brez prekinitve vklopljenega — torej mi sledi (ko to berete) že 53. dan.

»Da ne bo pomote: app imam na telefonu že od 1. septembra in od takrat brez prekinitve vklopljenega — torej mi sledi (ko to berete) že 53. dan.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE