Kolumne

Princ in Primc teme: Pošteni potvarjajo

26.9.2022 / 06:10 Komentiraj
Če v torek ob petih ne boste zig-hajlali pred Državnim zborom, potem vedite, da niste pošten človek, ampak moralna propalica.

Demagoški manipulator in samozvani ombudsman nezaželenih in/ali eksterminiranih homunkulusov Aleš Primc vabi v španoviji s svojo backup stranko SDS na "veliki shod proti skrajno levi Golobovi vladi ter za zaščito otrok in družin" z naslednjimi besedami: "Pomembno je, da se protesta udeležimo vsi pošteni ljudje iz Slovenije."

Če torej v torek ob petih ne boste zig-hajlali pred Državnim zborom, potem vedite, da niste pošten človek, ampak moralna propalica.

Primc ima bogato zgodovino potvarjanja. Pred dvema mesecema je govoričil in pisaril, da odločba Ustavnega sodišča "zahteva ukinitev zakonske zveze žene in moža". Ali celo, da so ustavni sodniki "že ukinili" zakonsko zvezo žene in moža.

Zgodovina potvarjanja

In to še ni vse. Razlagal je tudi, da "jim" je Ustavno sodišče "ukradlo" tri referendume in "poteptalo" odločitev 1.085.275 volilcev.

Kako je Primc prišel do tega milijona umirajočih med mrliči, ki jih predporodno trpljenje krotoviči? Lepo. Tako, da je...

”Primc si obeta, da bo na demonstracije prišlo veliko ljudi. Mogoče res. A ne večkrat kot prvič in zadnjič. In vsekakor ne vsak petek — no, vsak torek.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE