Kolumne

Življenje je showtime. Žoge in zmešane plastične babe.

14.6.2021 / 06:05 Komentiraj
To je motherfucking šport. In kje so časi Križaja? Kr pouk so prekinili, da smo lahk gledali. Navijali, ko da je konc sveta.

Zdej se je začel en fuzbal in sem za en mesec sem dobra. Tip bo cele dneve buljil sam v to žogo. Kdaj se vprašam, kako je lahko en tok inteligenten in načitan obseden s tem nogometom. Men so smešni uni tam, k laufajo za žogo.

Še bolj smešni pa so, ko se mečejo po tleh in delajo take ksihte, ko da jim je kdo pol familije pobil. Pa kakšni so to pussyji od moških? Mal ga en popraska s kopačko, pa že cmizdri v travi. Če bi ti modeli rojevali, bi vse pobralo s prve. Oni majo popadke na vsaki tekmi. In ko da kdo gol, skače cela ekipa po njemu, ko da je rešil korona situacijo. In pol gledat v luft in se zahvaljevat Bogu. Pol se mal po ritah pošlatajo in to je to.

Pa, pizdarija, sam ena žoga je, pa dva gola. Ni glih da so neki rocket scientisti. Zakaj je glih fuzbal ljudem tok zanimiv? Kruha in iger štekam, ampak sej lahk gledate tud snooker. Ko pomislim na vse tiste mulčke od Brazilcev in Južnoameričanov. Cele dneve sam žogo drkajo, ker je to edina možnost, da...

“Pa, pizdarija, sam ena žoga je, pa dva gola. Zakaj je glih fuzbal ljudem tok zanimiv? Kruha in iger štekam, ampak sej lahk gledate tud snooker.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE