Kolumne

Žalostna scena na balkonih za silvestrovo

4.1.2021 / 06:05 Komentiraj
Sam še to se nam manjka, da nam riti zatrese kej konkretnega. Na mrazu v šotorih, brez vsega, mrtvi. Kot zdej na Hrvaškem.

Potres sem začutila sam parkat v življenju. No, sem jaz čutila potrese take in drugačne, ampak govorim o temu izpod zemlje, k se razpizdi. Prvič se spomnim, da je blo tam leta 97, 98. S tipom sva spala okol enih popoldne (takrat smo mel še naporne noči) in kr naenkrat se mi je zazdel, da me neki z nogo on brca, pa ne vem, da kaj mu jermen drsi. Sva se pa obadva sam vzdignila in gledala, kako vse neki šejka. Neprijeten feeling čist. Sam sva bla v hiši in bi jaz to direkt čez okno ven spizdila. Sam k ne skontaš, k je tok na hitr. In ko skontaš, je že konc. Vsaj te, kar jaz poznam. Potrese. Tud posteljni so bli kdaj taki, ja, da ko sem skontala, je blo že konc. Pol sem jih neki prespala. Potrese. Pa tud tipe. Prespim pa res vse.

Reklama za samske?

V bistvu se pol spomnim še sam za enga zdej iz glave. Sem že kle živela v tej bežigrajski luknji. Sedim za kompom par let nazaj, pa je kr naenkrat sam blok levo-desno zamajalo. In spet takoj konc. Ti že na

“In sem gledala rakete, poslušala pokanje, vidla obraze iz drugih blokov, kako mahajo in vreščijo inposlušala Eltona Johna. Prov filmska scena je bla.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE