Kolumne

Zakaj pa to nič ne šteje, da je fucking nuna moja fanica?

29.8.2022 / 06:05 Komentiraj
Brat se je sam pofukal, zdej pa je z otrokom kralj familije. Jaz pa en bednik, k je celo leto sam pisal knjigo. Narobe svet.

Preživela sem en teden Krasa s familijo. Sej je bil smeh in utrgano do konca. Moja družina je pač mal neobičajna, kot jaz. Kras je cel skurjen. Model, k ma 74 let, me je zalagal z gandžo. Ko so prišli še eni frendi iz Ljubljane, je dal en mojmu fotru zvit tobak za skadit. Nona je bla takoj: "Ma nestoj mi rečt, da si tudi ti začnil kadit marihuanu."

In ker smo ga tam sam srali, nismo jebali novic iz neta. Dokler mi fotr ni rekel: "Tereza, Roman Uranjek je umrl."

Ne sam, da sem ga poznala, bil je bivši mož od moje sestrične. Šele pol sem vidla, da so neke afere pa svašta. Kaj se je tam dogajalo, nimam pojma. Kdo je Dušan Smodej še manj.

Skidaj gaće

Me je pa spomnilo na eno mojo frendico, k je bla posiljena. Na enmu žuru. In je šla prijavit. Sam kaj, ko je un gnoj pripeljal svoje frende in so vsi trdili, da je šla sama v sobo z njim. In je na sodišču izvisela. Mi je rekla, da ne bi nikol šla prijavit, če bi lahko obrnila čas nazaj.

Hja, ne bom nč pametna. Nej to...

”Sej otroke mam super rada, sam bi mela stokrat rajš pet uspešnic kokr enga, k cvili pa me meče iz gugalnice. Pizda, zdej me bo en v plenicah komandiral!”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE