Kolumne

Za rajo in elito so različna pravila. To je pač ta majhna Slovenija.

16.9.2019 / 06:05 Komentiraj
Tko je povsod, sam pri nas je bolj očitno, ker smo majhni, vsi v sorodu, vsi sošolci, vsi kolegi, vsi pofukani med sabo.

Vsi se skoz pritožujemo čez Slovenijo. Ampak men moj brat vedno reče: »Prid mal sem živet, boš vidla, kok boš bolj cenila Slovenijo.« Po eni strani razumem, da smo vsi razjarjeni, ko beremo o odpisanih 29 milijonih. Če pomisliš, da so mene hotli za prekršek (41€, kadila joint, pozabla plačat) dat na Ig v ženski zapor za en mesec — kao uklonilni —, pol valda sam z očmi zavijaš. Glih včer me je en gobčen taksist nekam peljal in sem zvedla vse žive zgodbe, sam ne vem, če so glih za napisat, da mi ne bo še kakšen vpliven jebal majku.

Vem pa, kdo je zelo cenil Slovenijo, ko jo je zagledal po 27 mesecih. Moj frend iz otroštva. Bom probala ponovit na hitr zgodbo, ker precenjujem svoj mozak in si mislim, da si bom vsa zapušena od dobre domačice vse zapomnila, pa drug dan vem en kurac.

Pasta base

Model je bil star 29 let, ko so ga v Caracasu dobili na letališču s ful robe. S kokainom oz. »pasta base«. Nikol prej ni bil zaprt, niti sam ne

»Ko sem prišel na Dob, po vseh teh mesecih, pa to se mi je zdel fucking Hilton.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE