Kolumne

Za ker kurac se grem čez tri dni drugič cepit?

8.11.2021 / 05:05 Komentiraj
All in all, dost mam vsega. Cepilcev, necepilcev, vlade, države, korona sranja, celga sveta v tej situaciji. Svet je itak nor.

V petek sem se kotalila z enga žura in taksistu težila, da nej hitrej vozi, ker bo ob osmih na dvojki film Nažgani. Pustmo malenkosti, da sem ga gledala že trikrat. Pripizdim pred TV in se tem našim pametnjakovičem odpelje in piše na ekranu, da čakamo tiskovno konferenco. Ma koja konferenca, dejte film. Končno en top film, uni ga pa serjejo tam. Dopizdili že bogu i narodu s temi tiskovkami.

In čakam jaz film. Ništa. Bo čez uro. Pa spet kao čez uro. Logično, da noben ni dočakal tiskovke, Nažgane pa končno ja.

In drug dan pogledam, kaj so spet naumili naši ta pametni. To, da je treba Terezi že drugi rojstni dan uničit. Mamicu jim res. Že lani sem bla k v zaporu. Letos bo spet isti šmorn. Ni druženja, ni klubov. Pa maske morjo bit take pa take. Pa kr neki spet. Kaj če men, da mam uno kirurško, če jo vlačim pa vseh žepih že mesece? Res me bo taka skurjena zaščitila pred čem. In za ker kurac se grem jaz torej čez tri dni cepit ta drugič?

Druga...

”Pripizdim pred TV in piše na ekranu, da čakamo tiskovno konferenco. Ma koja konferenca, dejte film. Dopizdili že bogu i narodu s temi tiskovkami.”

NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE