Kolumne

Vprašanje za Rupla: Zakaj nas vlada nadira, kot da smo krave skupaj pasli?

7.5.2021 / 06:10 Komentiraj
Desničarji perpetuirajo mit o zaroti proti ubogemu, dobronamernemu, samožrtvujočemu se Janši in njegovi frustrirani falangi.

Takole pravijo dr. Dimitrij Rupel:

“Če drži oz. če je mogoče pokazati, da glavni slovenski mediji navijajo za levičarske stranke; in če je mogoče pokazati, da se levičarske stranke navezujejo na izročilo socialistične revolucije, potem ne more biti dvoma o tem, da so mediji sredstvo, novinarji pa vojaki revolucije.”

Svašta.

Mnogi državljani in mediji imajo razloge za nezadovoljstvo z vlado ali celo za to, da so proti njej celo naravnost nastrojeni. Pa kaj? Naša mnenja in stališča so naša osebna in državljanska pravica. Takšna ali drugačna, naklonjena in nenaklonjena.

Vlada in njeni privrženci à la Rupel pa mislijo, da tega ne bi smeli izražati ali da to ni pametno ali vsaj ne lepo. Ker se vlada kao trudi in ker (ji) gre za skupno dobro. Ker je treba oblastniški trud ceniti in biti hvaležen

“Ta vlada se non-stop krega z vsemi in vsevprek. Tudi s tistimi, ki jim je vseeno zanjo ali ji nič nočejo ali jih sploh ne zanima.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE