Kolumne

Vlada je na oblast prišla po protokolu. Pa če se leva scena na glavo postavi.

8.5.2020 / 06:10 Komentiraj
Anarhistični protestniki se v želji po ugodju in iz besa proti Janši jezijo na medicino, o kateri pa v resnici nič ne vejo.

Po moji oceni je zdrava konservativnost tista, ki ima perspektivo. Če zmaga (levi) anarhizem, ki ga pod svojim okriljem negujeta liberalizem in leva socialnost, bo družbo hudič vzel. Prijetnost življenja se bo v povprečju znižala. Pravila igre kot Ustava in zakoni morajo biti univerzalna in se jih moramo vsi držati. V kriznih časih kot zdaj še toliko bolj. Držati se moramo tudi začasnih odlokov oz. ukrepov, ki pomagajo omejevati širjenje korona virusa.

Znano je, da v krizah prosperirajo prav ekstremisti, psihopatski Jokerji, z (levimi) anarhisti na čelu. Vedno je bilo tako in tako bo tudi v prihodnje. Kakorkoli obračam, to anarhično protestništvo levičarskih zombijev — v mislih imam kolesarjenje — po mojem ni na mestu. Vsaj ne v tako obliki, kot se je dogajalo in kot je bilo propagirano. Na enem od Facebook letakov (Protestival) sem se po ne vem kakšni logiki ob Janši in Hojsu znašel tudi jaz.

Nezavedno je v epicentru vsakega diskurza, ki tematizira korona...

»Treba je poudariti, da je večina kolesarjev vendarle bolj normalna (leva) populacija in da jim lahko rečemo subjekti. A tudi njim nezavedno ne prizanaša.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE