Kolumne

Vedno kupim, berem nikol: Tereza kdo?

6.6.2022 / 06:05 Komentiraj
Sam še enga da slišim, da mi reče, da bi tud on lahk ful pisal, ker je vse živo doživel, in bi ga vsi brali, ga bom sam na pičko.

Lahk bi zdej zadnji moment napisala ful enih tem, ampak ker sem prej gledala FB stran od Kraljev ulice, dejmo eno rečt o njih.

Kok res poznate Kralje ulice? In predvsem, kok poznate časopis? Na FB so imeli debato, a naj zvišajo ceno al ne. Zdej je en evro, lahk pa tud prispevaš 1000 evrov Kralju al Kraljici. Pač, po želji.

Eni kle veste, da enkrat na mesec pišem tud za njih. In največjo prepoznavnost so mi oni prinesli. Z urednikom sva pač dolgoletna frenda in sem se spustila še v to. Ker Kralji ulice so poseben časopis. Sam na kurac mi gre pa folk s takimi: “Jaz vedno kupim, sam berem pa ne.”

In za ker kurac pol mi pišemo? Sej top, da se pomaga, sam ne mi pa s takimi, da niti ne odprete. In pol so eni presenečeni, ko odprejo revijo. Da je super. Ma nemoj. In dejmo še zadnjič razčistit za une, k ne veste.

Kupiš in prodaš

Kralje ulice mora vsak prodajalc najprej kupit sam. Eni mislijo, da jim jih talajo. Ne bo držalo. Če maš dnar, ga kupiš po 50 centov in pol...

”Kralje ulice mora vsak prodajalc najprej kupit sam. Eni mislijo, da jim jih talajo. Ne bo držalo. Če maš dnar, ga kupiš po 50 centov in pol dilaš dalje. Torej niti pod razno ne fehtariš, ampak prodajaš.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE