Kulumne
#lifestyle #Politika
V politiko vsi grejo zarad svojih riti
Logo 21.03.2022 / 06.05

Tip bo kadil gandžo pa pil pir, jaz bom pa njegove gate likala? Da mi je videt ta film. No, zaenkrat še ne živim v taki državi.

"Politike bi za en dan dala na cesto Kralje ulice prodajat. Dvomim, da štekajo, kaj je revščina. In če nisi tega izkusil na svoji koži, mal težko pametuješ." — [

Kar se tiče politike, mene noben ne bo prepričal, da se kdo vrže tja, ker bi res hotel dobro za narod. Vsi grejo zarad svojih riti. Včasih me pa nafukajo, da bojo legalizirali gandžo, pa čez leta še vedno ni legalizirana. To je isto k una fora “poslance na minimalce”. Na konc so pa ti isti za isti denar viseli v parlamentu.
{embed_info_box}195590{/embed_info_box}

Taki res obstajajo?

Tko da ne zaupam nobenmu. Eni se še kr kregajo med levimi in desnimi, v resnici nas pa vsi jebejo v glavo. Pa Twitterje bi vsem politikom ukinila. Pa za en dan bi jih dala na cesto Kralje ulice prodajat. Ker dvomim, da oni štekajo zares, kaj je revščina. In če nisi tega izkusil na svoji koži, mal težko pametuješ.

In pol vidim kakšen tak umotvor, da ženske nimajo kej iskat v vrhunskih športih. Taki ljudje res obstajajo? Da ga vidim njega, kako skače tam dol s skakalnice. Ma, usral bi se takoj. Včasih res ne morem verjet, da leta 2022 eni še vedno tko razmišljajo. Ženske za šporget pa čao. Tih bit pa kimat možu. Komu bi bla taka ženska sploh zanimiva? Tud nam ženskam niso všeč papki od copat.

Kdaj pomislim na uboge ženske iz nazadnjaških držav. Rezanje ščegetavčkov in podobno. Men se zmeša, da se rodim v taki državi. Lahk pizdimo čez Slovenijo, sam kle ženska lahko komot živi identično kot moški. Lahk preklinjam kot star mornar, lahk se kotalim za šanki s samimi tipi. Lahk pijem, kadim, mam ljubimce in lahko pišem, kar hočem. Če bi mi kdo probal vse to odvzet, ga ubijem.
​{embed_info_box}195591{/embed_info_box}

Uživaj penzijo

Ampak eni ne morjo, da ne bi žalili tud športnic. Se vprašam, če se sploh zavedajo, kako se smešijo s takimi. Mamo tud take, da ženske, k niso rodile, niso nč. Ne štekam te logike, ampak okej. V politiki so pa ja sami pametni, a ne? Ne športat, sam otroke rojevat. Pol bo že tko. Najboljš, da se spomnijo, da bi bla gandža legalizirana sam za moške. Tip bo zraven mene kadil gandžo pa pil pir, jaz bom pa njegove spodnje gate likala? Da mi je videt ta film. No, na srečo zaenkrat še ne živim v taki državi.

Ampak enim politika pomeni ful in se znajo sam o temu pogovarjat. Enga mamo v kafani, da ko ga zagledamo za šankom, sam spizdimo vsi stran. Čez cel lokal se dere o politki. Tok pade notr, da vsakič cvikaš, da ga bo kap. Pa pizda, uživaj penzijo pa si dej mir. Kako ne vidiš, da so vsi isti?

In če smo že pri politiki: si upate napovedat letošnji volilni rezultat?

NAROČI SE
#lifestyle #Politika
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke