Kolumne

V politiki ni brezmadežnih

20.2.2022 / 05:10 Komentiraj
Kdor gre v politiko, naj bo v očeh volilcev vsaj tako umazan, nespodoben, grd kot ti, ki plačujejo pisce, promotorje teh novic.

V kolumni o sindromu visokega maka sem zapisala, da smemo v kratkem pričakovati nove zgodbe o Robertu Golobu, ki ga bodo diskreditirale, saj je ta hip najbolj izstopajoč model političnega maka, ki je zrasel previsoko. Tako nevarno visoko, da ga je treba porezati. Tudi v politiki je treba skrbeti za neke vrste solidarnost, enakost. Naj bodo torej vsi, ki vstopajo v politiko, v očeh volilcev vsaj toliko umazani, nespodobni, grdi in nezaželeni kot tisti, ki plačujejo pisce in lanserje takšnih novic. 

V politiki ni brezmadežnih. 

Pravkar razkrita zgodba, da se je Golob razšel s soprogo in se odselil iz skupnega gospodinjstva — kar je očitno nezaslišan, nespodoben, nesprejemljiv greh — je drugo rezanje maka. Prvo je bilo njegova plača, nagrade, bonusi in podobno. Zagotovo pa ga bodo rezali še naprej, saj sta do volitev še dva meseca. Ta čas bo treba izkoristiti. In če se le da, Goloba tudi spodrezati.

Vrtnarske aktivnosti

Roberta Goloba sploh ne poznam, niti njegove...

”Nekaterih pa ne bodo rezali. Preprosto zato, ker v rasti zaostajajo, so skriti v povprečju makove njive.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE