Kolumne

V petek zvečer z Igorjem Pirkovičem

22.5.2021 / 06:10 Komentiraj
Pogovor s premierom in potem še z opozicijo najbolj duhamoren non-event v zgodovini TV(S) kot oblike petkovega kratkočasenja.

Sinočnja pogovora na 3. programu TVS — najprej s predsednikom vlade Janšo in potem še s Fajon-Šarec-Bratušek-Mesec opozicijo je bil po zaslugi voditelja Pirkoviča najbolj duhamoren non-event v zgodovini televizije kot oblike petkovega kratkočasenja.

Ampak to še ni najhuje. Najhuje je, da je Televizija Slovenija za to že tako ali tako nehvaležno nalogo izbrala totalno nesposobnega in neprimernega moderatorja. Voditelja, za katerega je seveda vnaprej vedela, da je totalno nesposoben in neprimeren.

Ni kriv samo Pirkovič. Glede na to, da taki pogovori doslej niso bili na 3. programu, je to očitno nova uredniška fora Jadranke Rebernik. Toda nekdo ji je to moral dovoliti. Za fiasko je kriva Manica Janežič Ambrožič. Ker pušča proste roke peti koloni na TVS.

Medtem ko

“Pirkovič je še hujši primer od Možine. On res ni za pred kamero. Njega še na Novo24TV ne bi vzeli, čeprav je na liniji.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE