Kolumne

V čem je smisel poneumljanja z mnenji gospe Werner in njenega moža?

28.3.2021 / 07:10 Komentiraj
Kakšno kredilbilnost imajo te besede, da jim je treba dati javni prostor? S kakšnimi argumenti in v interesu česa to počnejo?

Wernerja Brozovića, znanega kot Wernerja, poznam samo iz medijev in še to mimobežno, iz prelistavanja revij. Nikoli me ni zanimal, ne kot človek ne kot pevec. Njegova glasba je daleč od tega, kar rada poslušam. Ne poznam niti ene njegove pesmi, iz revij pa vem, da ima družino, ženo in hčerko.

Tako smo ne poznavajoč se vsi srečno živeli. Dokler …

Dokler se ni ta pevec tretjerazrednega slovesa odločil, da se bo osebno vključil v kampanjo proti vladnim ukrepom zaradi korone in trosil naokoli dvome o cepivu. V medijih smo prebrali, da je na Facebooku usekal po levi in desni strani slovenske politike, da gre — tudi njemu — v nos predsednik Pahor in še kdo, najbolj pa člani protikoronske svetovalne vladne skupine in epidemiologi.

Apel

Napisal je skratka apel, naj vsi ti pustijo pametne ljudi pri miru in sploh vse, ki so spregledali prevaro, da bodo lahko končno zaživeli svobodno in se uprli psihopatom in genocidu, ki ga izvajajo nad našim narodom. In če že drugi...

“Toda Werner je v tej butasti zgodbi še najmanj škodljiv. Verjamem, da ljudje ne jemljejo resno njegovih ekscesov.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE