Kolumne

Urška who? Od povodnega moža al kaj? Aja, una z rdečimi čevlji …

27.6.2022 / 06:10 Komentiraj
Men je nepomembna, tko kot vsi v parlamentu. Obična ženska. Nothing special. In mi je čist vseen, kere pete nosi in koga fuka.

Odprem za dobro jutro FB in povsod sam Urška. Urška who? Od povodnega moža al kaj? Aja, una z rdečimi čevlji. Ker men totalno dol visi politika, se mi še sanja ne, kera je njena funkcija. Neki Zbor pa prva ženska. Men je pač nepomembna, tko kot vsi v parlamentu. Ena obična ženska. Nothing special. In mi je čist vseen, kere pete nosi in koga fuka.

In sem šla mal pogledat, kaj je sploh zakuhala. V bistvu je zajebala protokol. In se šla divo na rdeči preprogi. Pa nej. Sto ljudi, sto čudi. Ko da smo vsi perfektni. Mogla bom pisat sestrični Alji Brglez, če je bil res tak zajeb. To je una, k jo skoz šuntam, nej da Pahorju moje knjige za prebrat.

Ampak tud če me politika nč ne briga, me skoz neki v to petljajo. Jaz ne volim. Nisem ne leva ne desna. Ta desni so se zdej mal umirili. Prej so me pa dvakrat fuknili v Demokracijo, da preklinjam pa da sem za Družinski zakonik. Al v Domovino al neki. Kdo bi vedel, ker so mi tok nepomembni.

Komu na čast?

Ko pa sem letos napisala,...

”Opazila pa sem tud Masayah. Ker mi je komad Ni panike top. In ker sem šla takoj rihtat, da greva medve skup na džojnt.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE