Kolumne

Ubogi Janša in hudobni levičarji: Tuje novice in domače krivice

22.2.2021 / 06:10 Komentiraj
Škoda, da tujina ne spremlja SLO Twitterja. Fenomen oblastniškega pizdakanja bi lahko bil poučen, zanimiv, zabaven za vse.

Ah, niti Janša ni več to, kar je bil. Še posebej, če se njegove besede izgubljajo s prevodom in kulturnim kontekstom. Zato jo je novinarka časopisa Politico še dobro odnesla.

Naš velecenjeni premier bi jo zaradi njenega infamnega, po njegovem zlaganega, krivično sramotilnega, neresnicoljubnega članka lahko ozmerjal z opankarico, piškotkarko, presstitutko — ali celo z odsluženo cipo za 30 evrov. In če bi globalna publika vedela, da je Kučan njegov večni nemezis, bi Janša ob tem zagotovo še enkrat omenil Milana the Pimpa, enkrat za vselej komunističnega zvodnika.

Tako pa je tokrat napisal samo to, da dotična Lili Bayer po naročilu (ne samo slovenske) radikalne levice laže — no, leži — za ljubi kruhek.

R.I.P. Axel Springer

Axel Springer, ustanovitelj tabloidnega Bilda in bolj resnega Die Welta, se po mojem od navdušenja obrača v grobu, če sledi tem medijskim peripetijam med slovensko vlado ter časopisom Politico — katerega solastnik je Axel Springer SE,...

Shut the fuck up!
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE