Kolumne

TVS: Too big to be canceled

10.8.2021 / 06:10 Komentiraj
Voditelju primernega političnega prepričanja ni treba znati drugega, kot da povabi človeka primernega političnega prepričanja.

Če bo generalni direktor RTV Slovenija Whatmough res skenslal direktorico TV Slovenija Natalijo Gorščak, ne bo nobene oprijemljive in opazne škode. Easy come, easy go. Škoda bo kvečjemu nastala, če bo na njeno mesto nastavil človeka, ki bo še hujši. Takega najti pa seveda ni velik problem.

Možna sta dva scenarija. Prvi, da Andrej Grah WTF inštalira nekoga z izrazitim političnim predznakom iz interne desničarske pete kolone: Jožeta Možino ali Jadranko Rebernik ali Igorja Pirkoviča. Možina je kot nalašč to funkcijo že opravljal, pa tudi druga dva sta že bila na visokih položajih in počivata na lovorikah po kao krivici odstavljenih.

Drugi, verjetnejši scenarij pa je, da generalni nastavi neko sivo miš, ki bo vodljivo plesala po mačkinem taktu — in s tem vsaj začasno umiri strasti in situacijo.

Poldrugi scenarij

Obstaja pa še poldrugi scenarij, da pripelje nekoga od zunaj — recimo tistega z Nove24TV, ki se titulira kot Ne Maram Butlov. Sam nimam pametne...

“Kot liberalcu mi je jasno, da je nemogoče, da na svetu ne bi obstajali ljudje, ki jim LGBT ideologija gre na živce. Ali pa taki, ki so proti splavu. Ali pobožni, ki si prizadevajo za rekatolizacijo.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE