Kolumne

Tuki čiči pa čaki. Važn, da mamo lep Kacinov vikend že en let.

22.2.2021 / 06:05 Komentiraj
Čez poletje nas bojo ven spustili, evo, mal uživajte. Jeseni pa jovo na novo. Mark my words. In tko se lahk gremo do forever.

Zdej k je ta korona sranje, pomislim na pol teh ljudi, k se ful bunijo zarad ukrepov, da jaz sem bla dve leti zaprta. V komuni na Portugalskem. Stara 20 let. Kok od njih bi to preživelo dve leti? Ne sam, da nč ne smeš, še en čuden jezik govorijo vsi okol tebe. Razlagat, kaj je vse blo v dveh letih, je brez veze, si rajš za v knjigo prišparam.

Ampak če sem preživela tist, jebo majku, bom tud korona ukrepe. Sej so bedni, nč ne rečem, sam sem bla že v velih težjih situacijah. Itak pa spomlad prihaja in ne bomo jebali več nč. Ven na klopce, pingpong, žurka, dost je blo eno leto tega filma.

Pa Kacinov govor od lani, 21.3.2020: “Naj bo ta vikend miren. Uživajte, dokler lahko.” Nekam dolg se že ta uživancija vleče.

Važn, da mamo mi lep, miren vikend že eno leto. Sicer nisem dosegla nč v celem letu, sem pa en teden nazaj začela generalko fleta. In najdla marsikaj. Pisma iz Portugalske. Pisma od tipov iz zaporov. Tud pismo,

“Če ne druzga, se bo gostincem odpeljalo en dan. Zdej je kr na juhu ven prišlo, da poslovna kosila bi pa lahk imeli ves ta čas. Ma nemoj.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE