Kolumne

Trgovine ob nedeljah spet odpret pa ukinit ta kretenski Kebrov zakon

21.6.2021 / 06:05 Komentiraj
Danes je nedelja. Če si včer ne bi nardila zaloge piva, bi brali en kurac. Ne zato, ker ne bi mogla brez, je pa bolj dolgčas.

Ko pišem ta tekst, je nedelja. In če si ne bi nardila včer zaloge piva, bi vi brali en kurac. Ne zato, ker brez piva ne znam pisat, je pa večji dolgčas. Plus, jaz sem v glavi šahist. Vedno morš bit pet potez pred drugimi. In hladilnik mora bit vedno poln, ker nikol ne veš, kera budala bo uletela na obisk. In kaj bomo pol? Reševali svet ob Cedeviti?

Zadnjič smo ga pri meni doma do dveh zjutri tok naglas reševali, da sosed ni bil glih vesel. Franjo Frančič mi je poslal eno svojo knjigo na Kralje (oba piševa tud za Kralje) in ko mi je nekdo dostavil knjigo pred vrata, je bil še ta dodatek od soseda na kuverti napisan: “Tereza, prosim, če je po 22. mir. Tri ure sva spala.”

Ko sem ga srečala in se opravičevala, sem mu rekla, da jebat ga, smo kadili eno top domačo gandžo. Uno smejalko na ful. Frendu so tekle solze dol, mene je pa še drug dan trebuh bolel. Prov tak terapevtski smejalni večer.

In če to ni vredno, da zbudiš cel blok?

BTC in podobna sranja

In a ni...

“Kok držav fura foro Kebrovega zakona? To je šele otroški vrtec! Ni piva po deveti? Pa kje si to videl? Komu na čast ta kretenizem?” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE