Kolumne

Treba met elektriko in internet pa gandžo in pir. Jaz sem skromen človek.

12.4.2021 / 06:05 Komentiraj
Stokrat prej bom rekla svaka čast enmu, k že petnajst let ni vzel substanc, kokr pa enmu mulcu, da mu je ratalo z bitcoini.

In umrl je princ Filip. Eni pravijo, “vsaj en naci manj”. Ta drugim se smili kraljica Elizabeta, ker je izgubila dolgoletnega moža. Ta tretjim dol visi. Jaz sem med temi tretjimi. Sej je doživel skor 100 let, pa skor cel ta čas so ga stregli odspred pa odzad. Ni pa mogel na kolo, pa sam en giro do Metelkove, recimo. Non-stop neka pravila, okol tebe pa skoz eni nabildani, k te čuvajo. Pa protokoli, pa bit skoz v avionu, da se šopiriš še po drugih državah. Živet tam v eni hladni graščini, kjer še prdnit ne morš v miru, brez da bi služničad vse scinkala rumeni reviji.

Jaz bi mela njihov keš, življenja pa nikol. Pa še ta keš bi zagonila sam za svoje neumnosti. Po mojem bi bla mrtva v roku enga meseca.

Kera beda, a?

Sam nismo vsi isti, da ga brigajo drage hiše, luksuzne jahte in peščene plaže. Mene take stvari nikol v življenju niso brigale. Resda ne prihajam iz kakšne revščine, ampak nikol nisem bla udarjena na keš na ful. Logično,

Grb njegove kraljevske visokosti princa Philipa, vojvode edinburškega. Tale neandertalec na levi je Herkules, da ne bo pomote.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE