Kolofon

Top Ten + 1 najbolj branih tekstov aprila 2020 na Fokuspokusu

1.5.2020 / 06:05 Komentiraj
COVID-19: Vesna V. Godina, Vodeb, Vodeb, Crnkovič, Crnkovič, Vodeb, Crnkovič, Ališič, Crnkovič, Crnkovič, Vesna V. Godina.

Ko se bomo čez leta spominjali korona virusa — oziroma dogodkov, ki so sovpadali s to pandemijo, nam bo vse jasno. Zadeve bomo posplošili in poenostavili. Nezanesljivost našega spomina, naš zaveznik. Zamenjava vlade, karantena, gridlock gospodarskega, javnega, kulturnega, družabnega življenja, šola na daljavo. Zoom in Twitter. Maske in droži. Domovi starejših občanov in prehajanje med občinami. Pahor in Janša.

Mnogi problemi, ki so se nam zdeli usodni, in fenomeni, ki smo jih nehote živeli, bodo pozabljeni, če se nam že ne bodo zdeli smešni. Tako nastaja nostalgija.

Vendar se ni dogajalo samo to. Še marsikaj se je dogajalo. Zato si še enkrat preberite teh deset plus enega od najbolj branih aprilskih tekstov na Fokuspokusu.


1. Vesna V. Godina (29.4.2020): Kako bo Janša rešil svojo kožo.

Po
»Ko se bomo čez leta spominjali korona virusa, nam bo vse jasno. Zadeve bomo posplošili in poenostavili. Nezanesljivost našega spomina, naš zaveznik.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE