Revija

The best of Miša Molk (3.): Nesojena direktorica TVS

2.10.2021 / 06:10 Komentiraj
“Naša podoba je javna podoba, zato bi morali zanjo skrbeti in se izogibati pranju umazanega perila na družbenih omrežjih.”

Nadaljevanje in konec tekstov z naslovoma Obrazi (11.): The best of Miša Molk (1.) ali polpretekla zgodovina TVS (28.9.) in The best of Miša Molk (2.): Odkar pomni, so na TVS rezali sredstva (30.9.).


Še dandanes misli, da je bila oddaja Res je njena najboljša oddaja. Vrhunska. Z odlično ekipo, z največ sodelavci, največ researcha. In je tudi imela strahotno gledanost. Veliko so si privoščili in se tudi zelo trudili. Nič ni bilo pretežko in nemogoče. Dobiti izraelskega predsednika Šimona Peresa — čeprav po linku — v oddaji z Milanom Kučanom. Pripeljati Stojanu Pelku iz Pariza Sašo Goldmana in Michaela Nymana. Malo je manjkalo, da se ni po telefonu oglasil še Michel Chion, ampak si je obetal, da bo lahko govoril vsaj pol ure.

Jaz sem prav to oddajo kdo ve zakaj sesul, verjetno še v Sobotni. Pelko mi je upravičeno zameril. Amicus Plato, sed magis amica veritas. Kao. Pa Foxy Teens mu je Miša podtaknila v oddajo, moj bog!

Hipotetično ni res

Ne bi pa več tega...

“Fun fact: srajca je iz fundusa. A uganem, čigava je? Ne? Od Bobovnika. V bistvu. On jo je nosil. Začnem računati, kdaj je šel Bobovnik v penzijo, ampak me premoti misel, da je ta srajca tako rekoč relikvija! — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE