Kolumne

Težki antisubstančarji. Vsi trezni, vsi pridni.

9.11.2020 / 05:05 Komentiraj
Legalizirat gandžo. Zakaj smo tok zategnjeni? Sej v kafanah tud pijejo, pa nikome ništa. In alko je velik bolj škodljiv.

Večkrat mi je kdo rekel: »Ti bi mogla bit v politiki. Teb dost folk sledi.« Ja, samo što nisam. Še pišem ne o politiki, kaj šele, da bi se tja med same poštenjakarje silila. Politiki so pa ja vsi sami pošteni, resnicoljubni ljudje, brez masla na glavi. Delajo samo za dobrobit drugih, ne pa k jaz, k več al manj sam svojo rit vidim.

Vsi majo doktorate. Da kdo kupi šolo, so videli sam v filmih. Jaz na žalost kr v živo. Z eno frendico nisva hotle hodit v šolo. In prileti en dan vsa vesela: »Šolo mam!« Od kdaj že? »Oči kupil!« Džizs! Mene bi blo sram, res.

Da jaz kej tazga svojmu fotru, učitelju, predlagam, bi letela ven, kokr sem dolga in široka. No, bolj široka. »Šolo da ti kupim, smrklja? Če je sama nisi sposobna narest, je to tvoj problem!« In čist prov bi mel. Kaj če ti un pildek, če sam v seb veš, da si navaden prevarant.

Ampak kaj bi jaz recimo najprej naredila? Sej to vsi vemo. Pustmo to, da bi jim najprej

»Ko sem bla v Amsterdamu, smo sam tujci navalili na uno travo k blesavi. Nizozemci pa nč. Nam je blo pa tko: »Wow! Lahk se kr kupi? Dejmo zato kr vse skadit takoj.« Čez en mesec bi nam že dopizdilo.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE