Kolumne

»Tereza Vuk nima pojma. Kakšno je to pisanje. Groza. Pa tak sleng.«

11.1.2021 / 06:05 Komentiraj
Ker manj folka ko te bere, boljši kao si. Dejmo furat safr do konca. In se še posmehovat drugim, k se fucking sami trudijo.

Tuhtam, kaj pisat, in zraven poslušam Dina Merlina in Senido s komadom Dođi. Eni majo čez to tipično slovensko ful za povedat. Okej, niso to Led Zeppelini, sam vseen. Senidah je mela že sam s komadom Mišići skor 70 milijonov ogledov. To je velik. Lepa Brena in Ceca sta daleč vzad, kar se tiče klikov. In pol še Kukla dela spote in nimaš kej falit.

Kdo je Kukla, si poguglajte. Naše ženske so, naše!

Ampak pejmo nazaj na klike. Kliki niso merilo kvalitete, logično. Jaz jih na YouTubu čist iz firbca gledam. Tud 50 odtenkov sive se je ful prodalo, pa je baje navadno sranje. In ker jaz nisem tok prodala in nikol ne bom, so moje knjig slabša roba? Kdo bi vedel.

Bolj prfuknjeni kot lani

In pol je nekdo včer objavil na FB, da bo ta pa ta gost v eni oddaji. Ampak kaj je izpostavil za tega gosta? Pejte gledat, ker ma tok in tok sledilcev na TikToku. What?

Prvo, what the fuck je TikTok? Drugo, kaj nej bi men ta podatek povedal? Sledilce ma človek? Uspeh življenja al kako? A ti...

»In pol nej mene fascinira nekdo, k ma na Tik Toku sledilce? To je pičkin dim za dosežt.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE