Kolumne

Tereza gdo? Nikol zarad denarja. Ampak zato, da mi filate ego.

6.1.2020 / 06:05 Komentiraj
Med sabo se mormo spodbujat, ne pa si metat polena pod noge. Tko k so jih men. Zato se tud ne družim s temi kao literati.

Men so ful smešne te skupine na FB, kjer se delajo norca iz ljudi, k so naredili kakšno pravopisno napako. To vse pofotkajo, poskenajo in se pol posmehujejo v stilu: »Glejte, kok je ta glup. Glejte, kok smo mi pametni in nad vsemi.« In pol se šopirjo in si mislijo, da so ne vem kaj. Mene recimo »gdo« ful zmoti, pa ne bom zdej zarad tega delala halo pa metala folku pod nos, da se napiše »kdo«, ne »gdo«. Pač, jebat ga, mogoče pa zna človek avte dobr šraufat. In grem stavit, da večina od njih ni nč napisala, pametni pa za vse avtorje skup.

Tud mene so že v eno teh skupin fuknili. Kolumno iz Kraljev. »Hahaha, lej to, kako pa ta piše.« Hahaha nazaj. Mene vsak mesec sam v Kraljih ulice prebere 20.000 ljudi, vas je pa kok v tistih skupinah? 2000 nadinteligentnih? K niti ne ločijo med stilom pisanja in med pravopisnimi napakami. Sam ne, dejmo se posmehovat. Gdo že? Eni majo res preveč cajta.

Tud se mi kdaj kdo vtakne v vejice, sam dejte vi men neki

The Killing je ful huda serija. Škoda, k sem zajebala in nisem gledala danske verzije, sam so očitno na Briu pogruntali, da bo preveč skandinavskih for na kupu, če dajo dansko.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE