Kolumne

Mimo Tarče: Le zakaj bi Eriki Žnidaršič verjeli na lepe oči?

9.10.2021 / 06:10 Komentiraj
Če ne bi bila Hojs in Grims na položajih, bi tako kot Troha taborila pred TVS in zaman terjala pravico do izjave pred kamero.

V nasprotju s svojimi medijskimi in prostočasnimi principi in preferencami sem nameraval v četrtek zvečer izjemoma gledati Tarčo. Nisem dolgo zdržal. Kar sem videl, se mi je zdelo negledljivo in odbijajoče. Ne prenašam takega novinarstva. Erike Žnidaršič itak ne morem videti, Branka Grimsa pa še manj.

Ker je tema zgledala pomembna, sem se naslednji dan le pomatral z ogledom za nazaj. Oddajo sem skrolal na fast forward in vsake toliko ustavil za minuto ali dve. Seznanil pa sem se tudi s kritičnimi pripombami nekaterih drugih, ki jih ne maram prav nič bolj kot Grimsa ali Žnidaršičko.

Videl in izvedel sem skratka ravno toliko, da si lahko ustvarim mnenje. Glavna poanta v tem smislu bi bila, da na TVS očitno ne obstaja spodnja meja tabloidnega trasha, ki si je ne bi upali prestopiti.

Ni pa to seveda edini problem.

Žvižgači, očividci in zabluranci

Ampak vseeno najprej še nekaj o Televiziji.

Kako TVS pride na misel, da bomo Eriki Žnidaršič na lepe oči verjeli karkoli?...

“Ker je tema zgledala pomembna, sem se naslednji dan le pomatral z ogledom za nazaj. Oddajo sem skrolal na fast forward in vsake toliko ustavil za minuto ali dve.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE