Kolumne

Stokrat rajš od te vaše politike sledim Depp-Heard sagi

2.5.2022 / 06:00 Komentiraj
“Ste tipi kdaj udarili žensko? Ženske, ste kdaj udarile moške?” — Kokice so naenkrat popadale iz rok. Mučna tišina. — No, a ste?

Call me stupid, sam stokrat rajš od te vaše politike sledim Depp-Heard sagi. Če se je folk delil že na cepilce-anticepilce, leve-desne, Ruse-Ukrajince, Wille Smith-Chrise Rocke, pa se dejmo še na Johnnyje-Amberke.

Za une k ne veste: Deppu je ena mlada netalentirana igralka spodnesla tla pod nogami. Kasneje sta se ločila in ker je ona trdila, da jo je udaril, je on posledično zgubil vse vloge. Celo življenje mu je šlo v kurac. En dan pa si je rekel: fuck you bitch, hočem svojih 50 milijonov nazaj. Cel ta show bomo pred kamero zvozili v živo. Pa da vidmo, kdo je tepel koga.

In zdej mi po mrhovinarsko sledimo tej tragikomediji. Eden boljših reality showov, if I may say. Vsebuje vse. Občudovane ljudi, pun kurac denarja, slavo, drogo, alkohol, nore ženske, zapite moške. Če ste še oboževalec sodniških for, sodnikov in odvetnikov, je pa to taman za vas.

Ta prava dva

In zdej folk navija za Deppa al pa za Amber. No, resnici na ljubo, na njeni strani ni skor nobeden. Ker če...

Johnny Depp pošilja poljubčke prisotnim v sodni dvorani po koncu razprave ta teden v Fairfaxu, Viržinija, v procesu proti bivši ženi Amber Heard. — [Fotografija: Michael Reynolds/Pool/Reuters]REUTERS
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE