Kulumne
#Amber Heard #depp #trači
Stokrat rajš od te vaše politike sledim Depp-Heard sagi
Logo 02.05.2022 / 06.00

“Ste tipi kdaj udarili žensko? Ženske, ste kdaj udarile moške?” — Kokice so naenkrat popadale iz rok. Mučna tišina. — No, a ste?

Johnny Depp pošilja poljubčke prisotnim v sodni dvorani po koncu razprave ta teden v Fairfaxu, Viržinija, v procesu proti bivši ženi Amber Heard. — [
REUTERS

Za une k ne veste: Deppu je ena mlada netalentirana igralka spodnesla tla pod nogami. Kasneje sta se ločila in ker je ona trdila, da jo je udaril, je on posledično zgubil vse vloge. Celo življenje mu je šlo v kurac. En dan pa si je rekel: fuck you bitch, hočem svojih 50 milijonov nazaj. Cel ta show bomo pred kamero zvozili v živo. Pa da vidmo, kdo je tepel koga.

In zdej mi po mrhovinarsko sledimo tej tragikomediji. Eden boljših reality showov, if I may say. Vsebuje vse. Občudovane ljudi, pun kurac denarja, slavo, drogo, alkohol, nore ženske, zapite moške. Če ste še oboževalec sodniških for, sodnikov in odvetnikov, je pa to taman za vas.

Ta prava dva

In zdej folk navija za Deppa al pa za Amber. No, resnici na ljubo, na njeni strani ni skor nobeden. Ker če kle ne vidiš, da je ženska bat shit crazy, pol pa res ne vem. Seveda je tud on svojga dnarja vreden. Glih ta prava dva sta se najdla skupi.

Eni trdijo, da smo na Johnnyjevi strani zato, ker nam je bolj domač, da nam je bližje. Narobe. Dol mi visi za njegove filme, če res pretepa ženske naokol.

Sam kaj, ko ne zgleda tako. Vsaj na sodišču ne. Zdej ne vem, al je ona revna k cerkvena miš, ker njeni odvetniki napram Deppovim nimajo za burek. Že njuna prezenca na sodišču je ko noč in dan. On skoz duhovit, celo dvorano nasmeje, ona pa sedi tam s faco, k da ma dva kola v riti. In zaenkrat ni nobenih dokazov, da jo je kadarkoli udaril. Do zdaj so ji dokazali same laži.

En me prepričuje, da kako je lahk Depp tok nor. Da se spusti na nivo Kardashiank in se gre vse to v živo. Da bi se moral umaknit, živet nekje v tišini. Mogoče bi čez deset let dobil spet kakšno vlogo.
​{embed_info_box}200610{/embed_info_box}

Whoa, whoa, whoa …

Whoa, whoa, whoa, počas. Če bi jaz bla po nedolžnem česa kriva in bi mi posledično šel life v kurac, človeka glih ubijem. Petdeset milijonov in sodišče v živo bi bil minimum. In kaj nej zdej? Se skriva naokol, k da je kriv? Ma, ništa. Dvignila bi lepo glavo, pa rekla: “Zdej boš vidla, kaj je to igranje, bitch nesposobna.”

Mogoče igra Johhny tokrat za Oscarja in jo bo že s tem pojedel za zajtrk. Sej nima več kej za zgubit. Lahko pa pove svojo stran in iz komedije pride ven kot zmagovalec. Če ne bo vlog, bo pa napisal kakšno knjigo, dal par intervujev in voilà, keš pada z vseh strani. In bo še vedno Johhny Depp — ona pa ena zmešanka.

Never play with the big guys, če nisi dorasel. Vrnil ji je njen recept. Zdej bom pa jaz iz sebe naredil žrtev, ti pobral ves denar, vloge boš pa težko še dobila, ker noben noče met na snemanju nekoga, k na tujih posteljah pušča svoj drek. Pa ne mislim, da ženska vsazga pofuka, ona se prov userje na posteljo iz jeze.

“Dej, Amber, ponovimo ta kader,” bi ji rekel režiser. Njej bi se pa utrgalo iz histerije, in fuk, evo drek na postelji.

Mogoče smo nefer

Mogoče smo nefer do ženske, sam jebat ga, zaenkrat jo Team Depp gazi na vseh frontah. In seveda pride tud ona na vrsto, da pove svojo stran. Ampak jo že vidim, kakšne misli zganjat. Tam jokat in bit boga. Depp se vsaj dela norca na svoj račun, kok droge je zdajal vase, pa da drinka na ful. Sam koga to briga, če je človek sposoben svoje oddelat. To je tko, k da bi men Crnkovič moril vsako nedeljo: “Preden napišeš kolumno, imaš da pihaš prej. Nč ne bomo pijani pisali.” Ma briga ga res, če pišem v lastnem bruhanju. Važn, da je dobr napisan pa da oddam, ko smo zmenjeni.

Johnny si vsaj prizna, da je ornk fucked up. Ona pa gura še vedno tist nedolžen ksiht: “Mami, jaz pa že nisem taka.” Ampak vsi so pričali, da sta skup vzemala vse živo.

E, moja Amber, težko ti bo ta ratala. Ampak kle sploh ni ključno vprašanje, da sta bila v toksični vezi in non-stop zadeta. Bistvo je, če njega to naredi agresivnega in a jo je res udaril. In to bo odločila na koncu sodnica. Mi pa vsi v pričakovanju s kokicami.

In če smo že pri tem, zadnjič sem vprašala na FB: “Ste tipi kdaj udarili žensko? Ste ženske kdaj udarile moške?”

Kokice so kar naenkrat popadale iz rok, nastala je mučna tišina.

No, a ste?

NAROČI SE
#Amber Heard #depp #trači
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke