Kolumne

Štejejo samo rezultati. In pri koroni jih imamo. Pa še kakšne! Napačne!

18.10.2020 / 06:10 Komentiraj
Naša svoboda pomeni manj svobode za vlado. Manj manevrskega prostora za mahinacije. Mi pa smo se po neumnosti sami zaprli.

Zanima me, ali bodo pozivi zdravnikov, medicinskih sester in drugega zdravstvenega osebja k spoštovanju ukrepov proti širitvi koronavirusa spreobrnili katerega od tistih skeptikov, ki pametujejo — odkar korona vlada svetu —, da gre samo za zaroto in da koronavirusa sploh ni. Če že je, pa vse skupaj ni nič drugega kot vrsta gripe … So vsi zdravniki v Sloveniji — in na svetu —, ki nas v svojih medijskih nastopih dobesedno moledujejo, naj se končno ozavestimo, res del globalne zarote proti civilizaciji? So se tako kot politiki tega sveta, ki po defaultu manipulirajo z ljudstvom, tudi zdravniki odločili, da jim bodo držali štango in skupaj zavladali narodom?

Ah, dajte no!

Če ste prej slepo verjeli, da je kovid izmišljotina, ker so o njej govorili samo politiki in člani strokovnih komisij, bi v teh dneh, ko številke norijo, morali spregledati resnico tudi vi. Če je niste, ste slepi ali zavedeni ali neresni in neodgovorni.

Pa če verjamete ali

»Spomladi še niste poznali nikogar, ki bi zbolel. Danes sta v povprečju v vsakem večjem slovenskem stanovanjskem bloku že vsaj dva okužena.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE