Kolumne

Ste si še nedavno meli roke, da bo desnica zanesljivo izgubila volitve?

12.3.2022 / 05:10 Komentiraj
Pirkovič na MMC je zlovešč znak, da vlada dokončuje sovražni prevzem RTV in kompletira svojo predvolilno medijsko strategijo.

Da je generalni direktor Andrej Grah Whatmough imenoval Igorja Pirkoviča za začasnega urednika uredništva za nove medije (MMC), ni zadnji dokaz za strašne namere vlade z RTV Slovenija. Ker bo gotovo še kakšen. Je pa na vsak način potrdilo, da je dno oblastniškega, zvestobnega, piškotkarskega kadrovanja nepredstavljivo nizko.

Imenovanje Pirkoviča pa je tudi zlovešče zgovorno znamenje, da vlada dokončuje sovražni prevzem javnega servisa in kompletira svojo predvolilno medijsko strategijo.

Pirkovičeve reference

Novi mediji seveda niso Pirkovičeve reference. No, sodeč po njegovih nastopih pred kamero niti stari mediji niso Pirkovičeve reference. Pirkovičeve reference so samovoljno posnet in podtaknjeno objavljen intervju s hrvaškim nacionalistom in novokomponiranim ustašem. Pirkovičeve reference so, da ga je prejšnja TV garnitura zaradi tega odžagala. To se mu je ful splačalo. Pirkovičeve reference so, da pizdi čez RTV kot sramotno in nekompetentno novinarsko...

”Ste si meli roke, da bo SDS izgubila volitve? Razmislite še enkrat. Ob upoštevanju medijskih in političnih razmer to ni več samoumevno.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE