Kolumne

“Stari, cepljenje je za cepce.” I guess so. Pa za tiste z zvezami.

13.4.2021 / 06:05 Komentiraj
Šalabajzerstvo vlade in medijsko medli nastopi zdravstvene stroke so eden od razlogov, da v SLO uspeva anticepilsko seme.

Internet je že nekaj časa bolj nadloga kot kaj drugega. Vse tiste koristne zadeve so se sfižile. Res je, da imaš hiter kontakt do prijateljev in znancev, a se z njimi zaradi tega tudi manj družiš (če zanemarim trenutni vpliv kovida). Šef te lahko nadleguje doma, ko gledaš priljubljeno serijo. Daj, pošlji še ta mail, pa to pa ono. Na socialnih omrežjih nas lahko nadlegujejo popolni neznanci, ki se slučajno ne strinjajo s tem, kar si napisal.

In potem so tu še tiste največje gnide: prodajalci Herbalajfa, chemtrailerji, ponudniki velikih zaslužkov in odličnih poslov. Vsaj trikrat na teden na FB Messenger prileti vprašanje neznanca ali neznanke: “Vem, da se ne poznava, ampak a lahko nekaj vprašam?” — Moj odgovor je vedno enak: “Lahko, ampak ste že. Nasvidenje.” — In seveda block.

3.000€ v enem tednu

Oni dan me je nek možakar prosil, naj vložim 200€ v njegovo gemblanje. Da obvlada športne stave in da mi bo v enem tednu zaslužil

“Internet je že nekaj časa bolj nadloga kot kaj drugega. Vse tiste koristne zadeve so se sfižile.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE