Kolumne

Špas Teater, Mestno gledališče, Drama: Saj nič ne rečem …

18.3.2022 / 05:05 Komentiraj
Če bi mi življenjske razmere dovoljevale, bi se z njo morda več družila. Morda bi si jo celo omislila za ljubimko. Psssst!

Ker nisem imela v planu drugih dogodkov, sem se odločila za gledališče. Prva je bila predstava Ženska: ljubezni, izgube, obleke v Mengšu. Dobro, nič ne rečem, celo smešno. Nekatere igralke že rahlo odcvetele, ampak nobenih problemov ni bilo z njimi. Vsaj jaz jih pri publiki nisem opazila. So me pa zato vse slišale, ko sem se smejala. 

Potem je bil na vrsti Bojan Emeršič, tudi v Mengšu. On je res poseben patron. Naslov je Erotika po Emeršiču, ampak moram reči, da me ni preveč prepričal. Bolj bi si želela poslušati njegove osebne izkušnje. Vem, da je zamenjal veliko igralk, nazadnje pa pristal ob najlepši, Viktoriji. Saj se je zelo potrudil, celo komuniciral je z mano z odra — ampak mene, erotične pisateljice, ni prepričal. Bolj me zanimajo osebne, popoprane izkušnje. Ampak igralci za to niso preveč navdušeni.

Jazz Party

Sledilo je Mestno gledališče. Na Mali sceni igra Jazz s Sebastianom Cavazzo in Ajdo Smrekar. Onadva sta dejansko par v resničnem...

”Bolj me zanimajo osebne, popoprane izkušnje. Ampak igralci za to niso preveč navdušeni.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE