Kolumne

Soočenjski antiklimaks pred nezasluženo zmago Nataše Pirc Musar na TVS

11.11.2022 / 05:10 Komentiraj
Škripaje z zobmi bomo s potuhnjeno nehvaležnostjo slavili etapno zmago nad janšizmom. A nikar se ne veselite preveč dolgoročno.

Zadnje soočenje kandidatke Pirc Musar in kandidata Logarja na Televiziji Slovenija, ki smo ga vsega naveličani potencialni volilci kdo ve zakaj tako težko pričakovali, je bilo popoln antiklimaks. Bilo pa je tudi demokratična in medijska antireklama za volitve. Če se nam predsedniške volitve — z obema kandidatoma vred — niso zafržmagale že doslej, v teh nekaj mesecih kampanje, pa nam jih je nacionalka priskutila nocoj definitivno. Sramota za TVS, sramota za medije nasploh, sramota za demokracijo! Norčevanje iz volivcev!

Najbolj obupna sekvenca soočenja sta bila inserta s predposnetimi pljuvaškimi pripombami tako imenovanih žvižgačev. Anžeta Logarja se je lotil Ivan Gale, Nataše Pirc Musar pa Erik Brecelj — in oba sta briljantno opravila nehvaležno in obskurno domačo nalogo, ki jima jo naložila voditeljica oz. uredniški strici iz ozadja.

Spet ti prekleti kuliji

In če smo že pri tej zoprni, zadirčni, tendenciozni ženski v travnato zelenem kostimu s...

Zadnje soočenje kandidatke in kandidata ns TVS, ki smo ga vsega naveličani volilci kdo ve zakaj tako težko pričakovali, je bilo popoln antiklimaks. Bilo pa je tudi demokratična in medijska antireklama za volitve. — [Fotografija: Robert Balen/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE