Kolumne

Sodelovati v vladi Chucka Norrisa

14.3.2021 / 06:10 Komentiraj
Volilci menijo, da SMC, DeSUS delata narobe. Veliko družbeno, moralno škodo. Da sodelujeta v procesu zastrupljanja države.

Pustimo Janeza Janšo danes pri miru. On je, kakršen je. Jasno je, da se ne bo spremenil, prilagodil svojega ravnanja, niti iskal novih poti. Naš predsednik vlade je politični Chuck Norris. Bori se proti veliki Evropski uniji, bori se z vplivnimi, komunističnimi mediji, z velikimi državami in velikimi državniki. Bori se proti državljanom. In nihče in nič mu ne pride do živega. 

Zato nas njegova ravnanja ne smejo v ničemer več presenečati. Karkoli se nam že zgodi, moramo se ozavestiti, da smo to vendar pričakovali. Že prejšnji teden.

Uporniki in zavezniki

Pred dobrim letom pa nam niti na misel ni padlo, da bosta ob vseh teh velikih podvigih predsednika vlade z roko v roki za njim kimajoče in pohlevno stali liberalna SMC in zmerno levo, partizansko označeni DeSUS. No, ne celotna stranka, le štirje poslanci, ki vodijo svojo politiko.

Če bi se SMC in DeSUS kot zavezniški stranki, ki sta prišli z drugega pola, do takratnega mandatarja

“Naš predsednik vlade je Chuck Norris. Bori se proti EU, vplivnim, komunističnimimediji, velikim državam, državnikom, proti državljanom. In nihče mu ne pride do živega.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE