Kolumne

Šla na Kubo, pristala v Dubaju

1.9.2019 / 06:10 Komentiraj
Živemu človeku se vse zgodi. Tudi to, da vplača počitnice na Karibih, preživi jih pa v Zalivu. Ampak pojdimo po vrsti.

Pri nemški agenciji Neckermann, ki je v lasti globalne potovalne velesile Thomas Cook, sva že v začetku leta rezervirala in vplačala rezervacijo za počitnice na Kubi.

Zakaj raje ne pri eni od domačih agencij, me boste vprašali. Saj to je domača agencija — mojega moža. Tam imava celo družinske povezave in sva zato deležna posebne obravnave. Vedno sva bila zadovoljna z njihovimi storitvami ter z majhnim VIP statusom in skromnim, simboličnim popustom, ki so nama ga priznali. 

Počitnice sem plačala v roku in hitro je sledilo prijazno potrdilo, da so plačilo prejeli. Poslali so nama še lepo brošuro s potovalnim načrtom Dunaj–Toronto–Havana in Havana–Montreal–Dunaj in označevalne listke za prtljago. Zelo pozorno. V brošuri so bili vsi podatki o potovanju, urah, terminalih, vmesnih letališčih in kontaktnih osebah. Res profesionalno. Tudi vso dokumentacijo za kubanski vizum so nama poslali in papirje sva skrbno izpolnila.

Zaplet na

»Čeprav ni vlažno in zeleno kot na Karibih, se je suho, peščeno zalivsko okolje izkazalo kot odlično nadomestilo. Doživetje in razsvetljenje v vseh pogledih. Vsem povem, da sva se gotovo imela bolje kot na Kubi.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE