Kolumne

Skuhala sem lazanjo in boranijo in spekla rozbif. A sem pridna?

27.6.2019 / 06:08 Komentiraj
Sicer pa raje vidim, da kuha mož. Če kuha, ga imam še raje. Kuha vrhunsko. Čeprav jaz čisto nič ne zaostajam za njim.
Ta teden sem trikrat kuhala. A sem pridna?Že mogoče. Ampak če sem odkrita, mi gre to na živce. Odločila sem se, da se ne dotaknem šporheta čez vikend niti s palico. A sem pridna?Raje imam, da kuha mož. Če kuha, ga imam še raje. Kuha vrhunsko. Čeprav jaz čisto nič ne zaostajam za njim.Začelo se je v ponedeljek. Ko se je sin vrnil iz Moskve, sem njemu na čast spekla lazanjo. Prišel je poln dobrih vtisov in je bil zelo vesel, ko sem ga pričakala z lazanjo.Naslednji dan, v torek, sva bili z asistentko Marijanco sami. Spekla sem rozbif. Pripravila sem ga v smetanovi omaki z mandlji. Za prilogo sta bila kuhana cvetača in pomfri. Bilo je slastno.Četrtek je dan za boranijoV četrtek sem skuhala boranijo. Najprej sem hotela uporabiti svinjski vrat, ampak me je Marijanca prepričala, da to v poletnih mesecih ni dobro, ker napenja. Svinjina je primernejša v zimskih mesecih.Prepričala me je skratka, da sem kupila razkoščičena piščančja bedra. Najprej jih razrežite na
NAROČI SE PRIJAVI SE

Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE