Kolumne

Sem hotla pogledat Kobala pri Kardashianki Zvezdani, pa mi ni zneslo.

19.4.2021 / 06:05 Komentiraj
To je narobe svet, majke mi. Jaz sem tok dobra, da se me še prevest ne da. Eni so pa tok slabi, da morjo krast tekste naokol.

Sem hotla pogledat Kobala pri Zvezdani, pa mi ni zneslo. Ker ko sem vidla uvodno špico, sem umrla. Zvezdana v limuzini vsa trpeča in zamorjena s temnimi sončnimi špegli in ko stopi ven, paparaci navalijo in ji ne dajo miru. In ona trpi in se skriva pred fotoaparati.

Jao meni, pa kje mi živimo? V LA-ju al kje? Džizs Christ, sem mislila, da Kardashianke gledam. In ker sem umirala od smeha ob jointu, sem si rajš to petkrat nazaj zavrtela in pol pozabila na Kobala.

Ker si prov predstavljam, kako je zgledal pogovor. Ona je bla ziher skoz vse neki juhuhuhu, sej nam bo ratalo, vsi smo zmagovalci, on pa je povedal svojo plat zgodbe kar se tiče plagiatorstva in se logično opravičil, I guess. Sklepam, da je razlagal, kako je njegovo življenje potekalo po tem sranju, k si ga je sam zakuhal. Ziher je segel do srčkov mnogih. Ker odpustiti je človeško in ves ta bullshit.

Vse lepo in prov.

“Zvezdana v limuzini vsa trpeča in zamorjena in ko stopi ven, paparaci navalijo in ji ne dajo miru. In ona trpi in se skriva pred njihovimi fotoaparati.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE