Kolumne

Še pomnite, tovariši, ta slogan za vse čase? JANŠA GO HOME!

4.7.2020 / 06:10 Komentiraj
Da Janša ne šteka ali noče štekati slogana »smrt janšizmu«, ni samo njegov problem, ampak tudi vaš, naš. Družbeni problem.

Janša je bodisi paranoik ali pa je paranoja njegova strategija. Dela se bogega in butastega, da ga hočejo ubiti, ker slogan »smrt janšizmu« v svoji funkcionalni nepismenosti ali politični zvitosti razume kot grožnjo s smrtjo njemu osebno in volicem SDS. 

Najprej sem mislil, da je ta fora z 220.000 volilci, ki da jim protestniki z inkriminiranimi transparenti želijo, samo neslana desničarska šala. Da gre samo za demagoško pumpanje Nove24TV, ki je prva kvantificirala bodoča trupla in obsodila bodoče storilce.

Ampak to ni joke. Kot je razvidno iz njegovega pisma Šketi, Janša očitno resno misli! Janša govori o »spodbujanju k množičnim umorom«! 

Fabrikacija argumentacije

Slovenski desničarji me spominjajo na nogometaše, ki jih nasprotnik samo rahlo oplazi, pa se že spektakularno vržejo po tleh in se nekaj minut zvijajo od strašnih bolečin, dokler ne priteče zdravnik in jih pospreja z analgetikom.

Poanta desničarske taktike jadikovanja zaradi domnevnih žalitev...

»Slogan JANŠA GO HOME! je slogan za vse čase, vse situacije, vse politične razmere vse Janševe nacionalne in politične vloge.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE