Novice

Šarca bi predrago stalo, Tomčevo, Zvera, Bogoviča pa tudi

11.6.2019 / 06:10 Komentiraj
Nevelevažen sestanek je sklical, ker ga je pač slučajno tako pičilo. Toda res ga je polomil, da je izbral neroden datum.

Če se še spomnite, marca je Šarec s svojo domnevno ignoranco in slabo naučeno prezirljivostjo spravil ob živce célo Slovenijo, ko se mu ni ljubilo v Bruselj, kamor ga je povabil Tajani, da bi kot special guest star nagovoril Evropski parlament.

To seveda ni bila nobena katastrofa. Je pa res, da je zdaj s slabim timingom pripravljalnega in spodbudnega sestanka — ali kako naj temu rečem — z novimi evropskimi poslanci pokvaril vtis svoje navidezne odločnosti.

Včeraj dopoldne so bili namreč kao opravičeno odsotni vsaj trije od osmih.

Ja, kako pa to? Kdo vendar?

Čudno, prečudno: kot nalašč so manjkali ravno tisti evroposlanci, izvoljeni na domači opozicijski listi SDS + SLS — Romana Tomc, Milan Zver, Franc Bogovič.

Ni za jezikovno senzibilne

Tomčeva, Zver, Bogovič so včeraj že bili

Z leve: evropski poslanci Klemen Grošelj (LMŠ/ALDE), Ljudmila Novak (NSi/EPP), Tanja Fajon (SD/S&D), Marjan Šarec (LMŠ), Tanja Fajon (LMŠ/ALDE), Milan Brglez (SD/S&D) na priprvljalnem in spodbodnem sestanku pri predsedniku vlade; manjkajo: Romana Tomc (SDS/EPP), Milan Zver (SDS/EPP), Franc Bogovič (SLS/EPP). — [Fotografija: Robert Balen/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE