Novice

Saj ni res, pa je! Nova24TV.si je najbolj bran novičarski portal.

17.10.2019 / 06:10 Komentiraj
In še več: stekli medijski desničarji pripisujejo svojo non plus fucking ultra branost klasičnim novinarskim vrednotam!

Ko sem v soboto na Novi24TV.si zagledal naslov Nočna mora režima se je uresničila: Spletni portal Nova24TV je postal najbolj bran novičarski portal v Sloveniji!, sem se spontano zakrohotal. Bil sem prepričan, da gre spet za eno njihovo debilno in naduvano, enkrat za spremembo pač samopromocijsko fake news diverzijo.

Ko sem tekst prebral do konca, sem še vedno mislil, da gre spet za eno njihovo debilno in naduvano, enkrat za spremembo pač samopromocijsko fake news diverzijo.

Na koncu pa sem ugotovil, da je vse res. Sicer ni čisto tako, kot se hvalijo, ampak ja: trditev, da je spletni portal Nova24TV.si (postal) najbolj bran novičarski portal v Sloveniji, ni zlagana. Ni čisto natančna ali kaj šele resnicoljubna — in seveda kar prosi za interpretacijo —, ni pa neresnična.

Nova24TV.si pripisuje svojo branost temu, da se/jih ne cenzurirajo. Temu, da niso režimski, da niso propagandni, da niso podprti z davkoplačevalskim denarjem, da jim režim nagaja in da so trn v...

» Fenomen, ki več kot o dotičnem spletnem mediju in o desnici, ki ji služi, pove v resnici več o medijih nasploh in njihovem občinstvu. «
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE