Kolumne

S preveč lepo ženo so same težave

14.6.2022 / 06:05 Komentiraj
Ko smo bili stari nekaj čez dvajset let, smo ženske v glavnem delili na tri kategorije. Glede na zunanji izgled, se razume.

S tole kolumno se bom verjetno zameril kakšni predstavnici ženskega spola, vendar je treba upoštevat, da izhajam iz generacije, kjer še ni bilo treba — tako kot danes — paziti na vsako besedo. Homoseksualcem smo rekli pedri, ne da bi jih nameravali žaliti, ženske pa smo klicali pičke. Jebiga, tako je bilo. Ni point v sprenevedanju.

Ko smo bili stari nekaj čez dvajset let, smo ženske v glavnem delili na tri kategorije. Glede na zunanji izgled, kakopak: 1. za nikamor, 2. za oženit, 3. za pofukat.

V kategorijo za nikamor so spadale ženske ne najbolj privlačnega izgleda. Morda takšne, ki so imele kak kilogram preveč. Takšne, skratka, zaradi katerih bi te prijatelji zafrkavali, če bi te videli v njihovi družbi. Takšnim se je bilo modro izogniti,. Norčevanje prijateljev se je lahko vleklo mesece.

"Jasmina"

To sem izkusil na svoji koži, ko sem se na neki novoletni zabavi prekmalu napil in moral nekaj uric oddremati. Ko sem prišel k sebi, pa so bile vse ta luštne...

Naslov hita skupine Tri palme, predhodnice Agropopa, iz leta 1982.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE