Kolumne

S katero roko nam Julija Adlešič kaže fakiča?

14.9.2020 / 06:05 Komentiraj
Če čmo top thriller, zdej mamo ful materiala. Sam jaz bi na njenmu mestu s Playboyem začela. Cela naga, sam roka zakrita.

Mogoče so dal pa to korono ven sam zato, da se bomo čimprej pobili med sabo. Folku se cufa do konca. In logično, preveč nas je. Nobene vojne ni blo že dolg, dejmo pa tko ljudi pokončat. Oziroma sami med sami se bomo. Vsaj po družbenih omrežjih izgleda tko. Ti si ovca, k ne nosiš maske! Ne, ti si ovca, ker nasedaš maskam! Ti verjameš vsemu, jaz ne verjamem ničemer. In tko naprej in naprej in nikol konca.

Zadnjič sem vidla en posnetek, kako en model pred kliničnim protestira proti maskam. Nek Nikita Xever. Prvič slišala zanjga. In pol na posnetku vidiš še enga druzga, k se mu utrga, se zaganja vanjga, varnostniki rešujejo zadevo, unadva si pa izrečeta vse živo.

V glavnem, na konc je iz dretja — »Protestiraš proti maskam? Komot. Sam otrok pa ne boš snemal!« — ratalo neko zmerjanje s pedofili in bog si ga vedi, kaj so se šli. In to vse zarad mask.

Naši netopirčki

Če pa pol pridejo še razni »umetniki« in jejo naše

»In o če o teh dveh ne bo posnet film, pol tud nč več ne štekam. Ta zgodba vsebuje a ma vse.” — [Fotografija: Robert Balen/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE