Kulumne
#lifestyle #mediji #abramov #adlešič
S katero roko nam Julija Adlešič kaže fakiča?
Logo 14.09.2020 / 06.05

Če čmo top thriller, zdej mamo ful materiala. Sam jaz bi na njenmu mestu s Playboyem začela. Cela naga, sam roka zakrita.

»In o če o teh dveh ne bo posnet film, pol tud nč več ne štekam. Ta zgodba vsebuje a ma vse.” — [Fotografija: Robert Balen/Večer]

Mogoče so dal pa to korono ven sam zato, da se bomo čimprej pobili med sabo. Folku se cufa do konca. In logično, preveč nas je. Nobene vojne ni blo že dolg, dejmo pa tko ljudi pokončat. Oziroma sami med sami se bomo. Vsaj po družbenih omrežjih izgleda tko. Ti si ovca, k ne nosiš maske! Ne, ti si ovca, ker nasedaš maskam! Ti verjameš vsemu, jaz ne verjamem ničemer. In tko naprej in naprej in nikol konca.
Zadnjič sem vidla en posnetek, kako en model pred kliničnim protestira proti maskam. Nek Nikita Xever. Prvič slišala zanjga. In pol na posnetku vidiš še enga druzga, k se mu utrga, se zaganja vanjga, varnostniki rešujejo zadevo, unadva si pa izrečeta vse živo.
V glavnem, na konc je iz dretja — »Protestiraš proti maskam? Komot. Sam otrok pa ne boš snemal!« — ratalo neko zmerjanje s pedofili in bog si ga vedi, kaj so se šli. In to vse zarad mask.

Naši netopirčki

Če pa pol pridejo še razni »umetniki« in jejo naše netopirčke, ker ruski očitno niso zadost dobri, pa tud ne pripomore k celi situaciji. Umetnik, ja. Po mojem je ta kr dobr usekan, ker je baje tri leta živel samo od povoženih živali oz. njihovih kadavrov. Seveda je blo zraven treba snemat dokumentarec. Ker pač umetnost.
In pol še mediji, k ti vsak dan polnijo bučo z vsem živim sranjem. Sem že stokrat rekla, da ne bom več brala tega. Sam kaj nej, če vsakič k hočem prebrat, če ma Kardashianka kakšno novo lepotno operacijo, me že naslovi bombardirajo s takimi: »Porast korone! Vsak dan več okuženih!« Logično, če so jih več testirali. To še jaz vem, k nimam pojma o matematiki. 
In pol izklopim vse, grem ven na bližjo klopco, si odprem pivo, pa že en uleti zraven, pa začne nabijat: »Si vidla, kok novih okuženih?« Ma, fuck off, res. Bi bla taka panika, če bi mi zdej živeli v svetu brez interneta? Z dvemi mediji? Nič ne bi vedeli in bi lepo živeli dalje. Pa če se že gremo maske. Za ker kurac jaz pol pridem z masko v trgovino, tam pa jih od osmih nosi šest maslo pod nosom. Vključno z blagajničarko.

Plujemo nekam v PM

In kle se lahk spet zapnemo. So maske sploh okej? Škodujejo al koristijo? In spet bi vsak svojo gonil in na konc bi se spet zmerjali s pedofili. Izgubljamo kompas in plujemo tja nekam v PM. Influencerji so idoli ljudem in po svetu smo znani po aferi »odrezana roka«. Ta bionda je bla že včer v tujih medijih: »Woman who deliberately sawed off own hand for insurance is jailed«.
Dva dni prej je ena pri men napisala, da kdaj bomo že vidli to roko, da zakaj jo tok skriva. Pa kaj češ gledat to jado od roke, prišito nazaj. Dvomim, da bo še kdaj lahk fakiča kazala z njo. Skriva jo pa zato, ker ve, da bo en dan še šuške služla z njo. Takim ni konca. Jaz bi jo v Playboy dala, glede ne to, da je luštna in mlada, sam roka bi bla pa pokrita.
In o če o teh dveh ne bo posnet film, pol tud nč več ne štekam. Ta zgodba vsebuje a ma vse.

Nikome ništa

Model je že prej eno ubil med kao čiščenjem puške. Spet vse neki zarad keša. Ampak nikome ništa, ko da nč ni blo. In pol naleti na mlado bodočo odrezano roko in naredita cel plan, kako bosta prišla do denarja od zavarovalnic. In pol dat roko pod cirkularko pa letet proti Kliničnemu, dlan kr pozabit, reševalci pa pol nazaj po roko in ji jo zašijejo nazaj. Ženska očitno ni bla vesela tega, dohtarji pa so jo pogruntali, da je tiščala roko v zmrzovalnik, da bi ja šla spet v kurac.
In jih dobijo — ker kdo se zavaruje pri petih zavarovalnicah in si čez par dni »po nesreč« odreže roko, in to prov un clean cut, k je že s prve sumljiv? — in pejmo mal čičat pa čakat v pripor. Ona pa pol na sodišču izigrava modno pisto, on pa vse prepričuje, da je genij. Še tok sta bla samozavestna, da sta prišla na obravnavo oblečena v iste puloverje, sam da je njej gor pisal »queen« njemu pa »king«. In med celim tem cirkusom jo on že za roko zaprosi pred vsemi tožilci in sodniki. Za ta drugo roko. Se ti prov oko zarosi. Posebne vrste psihiči, k so dobili zdej vso pozornost sveta. Taki se glih s tem futrajo. In pol se majo za genije, sam dobijo jih pa takoj. Itak sta odsedela že večino kazni in bosta čez par mesecev spet med ljudmi in se bo žurka nadaljevala.
In če čmo kdaj v Sloveniji posnet top thriller, mamo zdej domačga materijala ful. Čeprov, jaz bi njenmu mestu res najprej s Playboyem začela. Cela naga, sam roka skrita.

Vpraš Lada Leskovarja

Enim res špila po piskrih, nimaš kej. In tko je men zašpilalo, ko mi je pisal Iztok Gartner, če pridem v njegovo oddajo na TV. Jaz pa intervjuji pa take, to mam jaz dvakrat na leto, pa še to ne vem, zakaj, ker nimam niti nove knjige ne nč. In pač, standardno odgovorim kot vsem, da hvala, sam bom vidla, ne vem, itd. Zdej, vem da ma ene tri oddaje on. Ena erotična pa neki, pa dve kao normalni.

NAROČI SE
#lifestyle #mediji #abramov #adlešič
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke