Kolumne

Resno vprašanje, ki bo rešilo svet: Kdo je Darja Gajšek?

7.3.2022 / 05:05 Komentiraj
Ljudje smo za različne fore in cenimo različne ljudi. In v Sloveniji bojo harmonike za povprečno populacijo pač vedno in.

Zgodba se začne tko: Iztok Gartner je objavil na svojmu FB članek o njenem delkolteju. Zraven je še pripomnil, da bi mogla bit enkrat gostja v njegovi oddaji Gartnerjev bordel, ampak si je pol premislila al neki. Kakorkoli, jaz sem spodi kometirala, da kdo je ta ženska. In Gartner men nazaj odgovori, da kako the fuck ne vem, če pa jo pozna cela Slovenija.

Cela Slovenija? Pizda, tud tračarije berem, vem za vse Rebeke Dremelj in Challete Sallete, ampak za to Darjo pa nikoli slišala.

In grem lepo na svoj FB in vprašam folk: “Veste, kdo je Darja Gajšek?”

Moj FB ni cela Slovenija, mam pa ta prave like gor. Ampak ti moji liki so bolj alternativci. In men je blo jasno, da če jaz ne vem, k berem tračarije, tud oni ne bojo. In večina je res prvič slišala za njo. Kako je pol znana po celi Sloveniji, če pa je pri meni skor noben ne pozna?

In smo jih slišali od enih, da se sam delamo, da ne vemo. Ker je nam to kao pod častjo. Kako pod častjo, če ne vemo, kera je?

Kako čem...

Iztok Gartner je objavil na svojmu FB članek o njenem delkolteju. Zraven je še pripomnil, da bi mogla bit enkrat gostja v njegovi oddaji Gartnerjev bordel, ampak si je pol premislila al neki.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE