sti čas
Rajš mam vso slavo sveta. Da me bere cel svet.
Logo 08.08.2022 / 06.05

Če deliš sebe z vsemi, ne pomeni, da si od vseh. Zato se izogibam TV pa še česa. Enim to paše. Jaz pa ostajam ena obična Tereza.

"Prilagam fotko smetane Šumija. Kamila Volčanšek je vzad pri sliki. Jaz sem una na levi v rdeči kapci, v fotrovem naročju." — [

In zdej se neki prcajo pa mislijo, da so zanimivi. Mediji itak vsak drek pograbijo, pa še jaz kliknem to sranje. Kako žalosten morš bit v seb, ko enkrat dojameš, da v življenju nisi nč dosegel kokr sam lajke zbiral.

In zdej si ta naša estrada meče vse živo naprej. Narest kej inteligentnega pa ne. Ampak okej, ne morjo bit vsi ful inteligentni. Live and let live. Pa nej mislijo, da so ne vem kaj.

Ma ni variante

A veste, kok jaz poznam znanih ljudi? Ful. Ne influencerjev pa tak bullshit. Da bi jaz šla pisat, kaj vse smo zakuhali? Ma ni variante. To so naša posla.

In še neki vam povem. Ta najbolj znani in uni, k so kej naredili, so najbolj skromni. Vplivneži in podobno pa sam čakajo, kdo bo hotel z njimi selfi narest. Kdo se sploh spomni koga, k je zmagal na resničnostnemu šovu? Bilo pa prošlo. Sam oni si mislijo v svojih glavah, da so pomembni. Če jih sploh opazimo, se ta pametni takim sam smejimo. Pa še pišemo o njih. Sam ej, klike bom mela na njihov račun.

Jaz sem znane ljudi poznala že od majhnega. Ta stara dva sta hodila v Šumija. Tam si spoznal svašta. Fotr je recimo bil sošolc od Benča na oblikovni in sta bla ful frenda. Benč je hodil k naši noni na počitnice, fotr pa k njegovim staršem na kosila. Od majhnega sem vajena, da smo šli do Rifleta al pa da me je mel Jure Franko v naročju.

Gimme money

Enkrat sem na FB vprašala folk, če bi rajš bli znani brez denarja al če bi imeli ful keša, pa ne bi bli znani. Vsi so rekli, gimme money.

Jaz mam pa rajš vso slavo sveta. Ma ne tako, k si vi predstavljate. Jaz bi sam, da me bere cel svet. Drugač da sem isto na klopcah za blokom, sam da me ne prepoznavajo ful. Mene itak sam po glasu vsi prepoznajo. Skurjen bolj k od Janis Joplin.

Sam men je super tko. Če deliš sebe z vsemi, ne pomeni, da si od vseh. Zato se izogibam televizije pa še marsičesa. Enim to paše. Jaz pa ostajam ena obična Tereza. Ampak brat me pa morte. Obična jaz. Dva dni nazaj sem v modrcu šla dam pa sam upala, da me ker sosed ne sreča na štengah. Pa ne zarad vročine. Ja, ampak zarad drugačne. Ampak to je za drugam.

Pri 45 ziher ne

Čem rečt, da bit znan neznan je zlo relativno. Men je sam enkrat zmedla znana oseba. Pa še to zato, k nisem tega pričakovala. Pa zapušena sem bla k točak. En novinar me je klical, pol je bil pa kr naenkrat Vlado Kreslin na drugi strani. Pustmo, da sem ful fan Martin Krpana, ampak še rojstni dan mava na isti dan. Na dan republike nekoč. In še za rojstni dan mi je poslal svoj greatest hits trojni CD. To so zame legende. Ne pa to, kje se je pobrila Grošljeva pa kam gre Dremeljca na morje.

In tko sem kot triletna spoznala tud Kostjo Gatnika. Prilagam fotko smetane Šumija. Kamila Volčanšek je vzad pri sliki. Jaz sem una na levi v rdeči kapci, v fotrovem naročju. Ko še ni blo: "Tereza, kdaj se boš ti zresnila?"

Pri 45 ziher ne.

NAROČI SE
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke