Kolumne

Rajš mam vso slavo sveta. Da me bere cel svet.

8.8.2022 / 06:05 Komentiraj
Če deliš sebe z vsemi, ne pomeni, da si od vseh. Zato se izogibam TV pa še česa. Enim to paše. Jaz pa ostajam ena obična Tereza.

Berem neki naokol, da je tega našga "sanjskega moškega" odpeljalo. Kao estradniki se zdej neki drkajo. Kdo je koga fukal pa kok ma kdo followerjev. Keri žalostni osebki. Cool Mamacita. Svašta. Pa kdo si da ime Cool Mamacita? To je tko k Lepa Afna. Kdo samemu sebi reče, da je lep?

In zdej se neki prcajo pa mislijo, da so zanimivi. Mediji itak vsak drek pograbijo, pa še jaz kliknem to sranje. Kako žalosten morš bit v seb, ko enkrat dojameš, da v življenju nisi nč dosegel kokr sam lajke zbiral.

In zdej si ta naša estrada meče vse živo naprej. Narest kej inteligentnega pa ne. Ampak okej, ne morjo bit vsi ful inteligentni. Live and let live. Pa nej mislijo, da so ne vem kaj.

Ma ni variante

A veste, kok jaz poznam znanih ljudi? Ful. Ne influencerjev pa tak bullshit. Da bi jaz šla pisat, kaj vse smo zakuhali? Ma ni variante. To so naša posla.

In še neki vam povem. Ta najbolj znani in uni, k so kej naredili, so najbolj skromni. Vplivneži in podobno pa sam čakajo, kdo bo hotel...

”Prilagam fotko smetane Šumija. Kamila Volčanšek je vzad pri sliki. Jaz sem una na levi v rdeči kapci, v fotrovem naročju.” — [Fotografija: iz osebnega arhiva]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE