Kolumne

Prezgodnje napovedi in pristransko poročilo privrženca Premier lige

31.8.2021 / 06:05 Komentiraj
Ronaldo je v visokih nogometnih letih. Njegovi najboljši časi so mimo. Ampak če to osrečuje navijače Man Utd, pa naj ga imajo.

Vreme nam sporoča, da bo poletja počasi konec. Vračajo se tudi uveljavljene TV oddaje in serije. Skratka, konec dopusta in konec lepega ter nazaj v rutino.

Ampak o tem sem pisal že v prejšnji kolumni, zato se bom danes ponovno lotil športa. Kar je dokaj pogumno glede na to, da sem bil ob zadnji taki priliki kar močno kritiziran s strani komentatorjev na Facebooku. No, saj sem navajen na takšne in drugačne poglede.

Vse se torej vrača, tudi ligaška tekmovanja — zato se bom danes  posvetil angleškem nogometnemu prvenstvu, Premier ligi. Malo zato, ker gre za najbolj gledano nogometno ligo na svetu, malo pa zato, ker jo spremljam tudi sam. Še več! Navijam za enega od angleških ligašev, za Liverpool, ki ga vodi karizmatični Jürgen Klopp.

Hudega pretresa ne bo

Začelo se je pred dvema tednoma, torej so bili odigrani samo trije krogi, zdaj pa že sledi tako imenovani reprezentančni premor. V prihodnjih dneh bodo torej spet v ospredju reprezentance.

Ta reprezentančni...

“V vodstvu so ‘židovski’ Spursi (Tottenham), kar jim še ni uspelo nikoli v zgodovini od ustanovitve kluba. Ne da bi bili vodilni po treh krogih, ampak da bi imeli maksimalni izkupiček.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE