Kolumne

Preveč zmedena, preveč paranoična, preveč histerična.

20.7.2020 / 06:05 Komentiraj
Potovanja so zmeda in kaos. V center grem enkrat na pol leta, ker mi je že to travma, kamoli da bi se kotalila v Avstralijo.

Jaz ful ne maram potovat. Sem tipičen egoističen zabaven strelec. Pa tud s tipom ne bi nikol živela. Ampak potovanja mi pa ne grejo več čez. Čeprav je mati delala v turizmu celo življenje in bla več po luftu k na tleh. Brat isto. Deset let sveta, skoz avioni, gore dole … Men bi se zmešal.

Jaz bi mogoče že šla kam, sam če bi me v sekundi tja transportiral. Tista zmešnjava vmes mi pa ne sede. Enkrat sem mela jajca za uf pizdarij. Men se zdi, da sem bla enkrat celo v črni kroniki, zdej me je pa strah it na letališče. Bi rabla sprevod, pa še psa vodnika zraven. Kokr da sem slepa. Nč se ne bi znajdla in bi zamudila vse. Preveč zmedena, preveč paranoična, preveč histerična.

Creepyatrija in Kolumniatrija na Švedskem

Če smo že pri zamujanju, sem se spomnila na eno luštno komedijo. Enkrat je ena bralka svoji frendici predlagala mojo knjigo. In gresta ta frendica in njena mama na Švedsko. Ena stara 50, druga 70. Prej pičita v knjižnico in

»In pol da zaglavim na avionu za milijon ur? Sej bi se pilot sam dol fuknil, če bi mu začela nabijat s svojimi.« — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE