Kolumne

Prepovejmo antivakserje. Jebeš njihovo svobodo govora. Dovolj sabotiranja!

8.7.2021 / 06:10 Komentiraj
Pa še ena ideja: cene testov naj vlada podeseteri. Da ne bo več kupovanja lažne, egoistične varnosti in potuhe necepljenju.

Namesto da se Hojs huronsko smeši z denunciranjem naključnih ali naklepnih, a v vsakem primeru svinjskih izdajalcev, bi lahko delal kaj bolj koristnega. Še danes ne vemo, čému so služili ti butasti ukrepi kot prepoved prehajanja občinskih mej, da ne omenjam policijske ure.

Edini Hojsov argument, da je ravnal prav, je dejstvo, da se mnogi nismo niti okužili s korono — ali kaj šele umrli. Ne seveda po njegovi zaslugi.

Pa Janša bi tudi lahko delal kaj bolj pametnega kot da hodi v Bruselj, se tam lažno predstavlja kot zadnji bogi aretirani novinar v zgodovini tega naroda in se pahljá s fotografijami v SD majice oblečenih kao komunističnih sodnikov. Ali da kot kakšen Pandorin Pavliha straši pred četrtim valom pandemije — čeprav v isti sapi tem bolj neprepričljivo rahlja obstoječe ukrepe.

Ne obljubim, da bi mi bila Janša in Hojs zato kaj bolj simpatična. Pa vendar bi morda spreobrnila kakega antijanšista ali celo kaj konkretnega storila za dobrobit domovine —...

“Po dvanajstih dneh, odkar sem se z antivakserji zapletel v krajšo nebulozo o korona genocidu in 5G, so bili spet ali še vedno tam.” | Update: Ja, vsak dan so tam. — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE