Kolumne

Pravni sistem in stroka sta pustila Julijo Adlešič na cedilu in cirkularki

2.6.2020 / 06:10 Komentiraj
Novinarji, da vas ni sram! Primer »odžagana roka« ni limonada! Pa psihiatri, psihologi, pravniki tudi! Pa FF, MF, PF tudi!

Prejšnji teden se je zgodba z domnevno zavarovalniško goljufijo z odžagano roko ponesrečeno sprevrgla v telenovelo. Glavnega akterja Sebastiena Abramova (ex-Colariča) sem že prej označil za narcističnega psihopata, medtem ko sem njegovemu dekletu Juliji Adlešič, ki naj bi si na njegovo prigovarjanje s cirkularko odrezala roko v zapestju, kar je osumljenec s svojimi starši poskušal prikazati kot nesrečo pri delu, pa sem pripisal status žrtve.

Tej grozljivki pa so mediji zdaj dali osladen poudarek, da se bosta glavna akterja poročila, ker da je Abramov Adlešičevo zasnubil.

Jezen sem tako na novinarje kot tudi na sodstvo in izvedence psihološko-psihiatrične stroke. S svojo interpretacijo dogodkov bi rad vsaj malo olajšal trpljenje staršev Julije Adlešič, mogoče pa bodo v tem mojem pisanju našli uteho tudi starši pred petimi leti v sumljivih okoliščinah ustreljene Sare Veber, tedanjega dekleta Sebastiena Abramova.

Pomagati Juliji Adlešič

Izkazalo pa se je še...

»Pravna država bi morala pomagati Juliji Adlešič, saj je v resnici žrtev.« — [Fotografija: Robert Balen, Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE