Revija

Politična parada v maskah na televiziji. Samo v Sloveniji.

27.11.2020 / 06:10 Komentiraj
Število obolelih in umrlih za korona virusom se ne bo zmanjšalo, če bodo voditelji in gostje na televiziji nosili maske.

Ko maska ne služi več preprečevanju širjenja okužb, ampak postane simbol, je družba v velikih težavah. Ko se politiki in vsi drugi v javnih nastopih smešijo z maskami na obrazih, je z njimi in njihovo podobo sveta nekaj narobe. In ko to začnejo delati tudi novinarji, je skrajni čas za alarm.

Voditelj in njegov gost sedita v televizijskem studiu in se pogovarjata z maskami na obrazu?! Ne, to ni Muppet Show. A če si res želite vrnitev v normalnost, boste morali preklopiti na kak tuj program. V Sloveniji je Janez Janša vsem, celo novinarjem in voditeljem, uspešno nadel nagobčnike.

Janša čestita Bergantu za masko

November gre h koncu. V Sloveniji bo kmalu mesec dni, odkar veljajo nesorazmerne omejitve za preprečevanje širjenja korona virusa. Policijska ura, nošnja mask na prostem, omejitev gibanja, kaznovanje vsakogar, ki prekrši ta pravila na vsakem koraku, zmeda med politiki, kaos med zdravstvenimi delavci, zaprte šole in vrtci, zdravstvo pred kolapsom, skorajda...

»V Sloveniji je Janez Janša vsem, celo novinarjem in voditeljem uspešno nadel nagobčnike.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE