Kolumne

Politična korektnost gor pa dol

4.4.2022 / 06:05 Komentiraj
Najprej smo se vsi vprašali, a je vse skupi nateg ali zares. Kdo bi zaupal celi dvorani igralcev? Ampak očitno ni blo zaigrano.

Jaz mam filme zelo rada, ampak podelitev Oskarjev že dolg ne gledam več. Vse neki prisiljeno, pa skoz politična korektnost gor pa dol. Sej na FB je isto. Sploh ne vem, kaj še lahk napišeš, da nimaš takoj zablokiranega računa. Moram napisat črnec ali temnopolta oseba? Je grdo, če napišem cigo — al mora bit Rom?

Ampak letošnji oskarji niso ušli nobenmu. Za to sta poskrbela Chris Rock pa Will Smith. Klofuta je zasenčila korono in rusko ukrajinsko sceno. Seveda smo se vsi najprej vprašali, a je vse skupi nateg ali zares. Kdo bi zaupal celi dvorani igralcev? Ampak očitno ni bilo zaigrano.

GI Jane

Torej, zgodba gre tko. Chris je vodil podelitev in seveda zbijal šale na račun folka. Zalomilo se mu je samo pri fori na račun pobrite glave Jade Pinkett. Seveda se ni okej delat norca iz bolezni, ampak če sem prov vidla, je omenil sam G.I. Jane frizuro. In potem je Jade zavila z očmi, Will pa je šel viteško branit ženino čast.

Prikorakal je na oder, dal eno okol kepe...

” Če je šel Chris Rock predaleč, pol bi mogu met Ricky Gervais že par metkov v glavi.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE