Kolumne

Pohujšanje v dolini Bežigrajski pa i šire: Kurbarija, alko, droga, fuck off vsi

13.12.2021 / 05:05 Komentiraj
Jebe se mi, res. Življenje je zato, da ga živimo tko, kokr nam paše. Kolateralna škoda je pač vedno zraven. Life itak ni fer.

Pred leti sem hodila po Metelkovi in puščala folku liste z linkom bloga gor: “TO morate vsi brat!” Seveda se mi jih je dost posmehovalo. “Kdo bo tebe bral, če si skoz nažgana?” Un mogoče, k je našo himno napisal? Ko sem knjigo izdala v samozaložbi, so se mi spet posmehovali: “Aja, nobena založba te noče.” Glede na to, da v življenju nisem poslala tekstov na nobeno založbo, mal dvomim, da bi lahk kr na suh vedeli, kdo sem. Uni nadebudni nekoč pisatelji, mark my words.

V samozaložbi se največ zasluži. Če maš dobr materijal seveda in se znaš prodajat, tko k se znam jaz. Samozaložbe ne štekajo sam uni, k so napisali eno revščino pa nimajo jajc glasno rečt: “Jaz sem top.” Al pa lenuhi, k se jim nč ne da.

In minejo leta od talanja listkov po Metelkovi in kr naenkrat se jaz menim s ta velikimi založbami. Spet nisem nikamor pošiljala tekstov, kr samo je tko zdej mam kr urednika. Ko sem dala Crnkoviču za prebrat, je rekel: ”To je top. Sam se mi...

Pred leti sem hodila po Metelkovi in puščala folku liste z linkom bloga gor: 'TO morate vsi brat!' Seveda se mi jih je dost posmehovalo. 'Kdo bo tebe bral, če si skoz nažgana?' Un mogoče, k je našo himno napisal?” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE